Дневен хороскоп - 6 септември

Шоу

от Веселин Тонев 200 прегледа 0

Дневен хороскоп - 6 септември

Овен Тази сряда се вслушайте внимателно в думите на половинката ви. Той или тя иска да ви каже нещо важно. Дори да не е това, което сте очаквали то ще има своята ценност. 


Телец През този ден може да ви се стори, че изобщо не познавате човека до себе си. Това е, защото често забравяме, че все пак сме отделни личности и това съвсем не е лошо.


 Близнаци През този ден няма да минете с цветя и подаръци, ако сте разочаровали половинката си. Думите ми ще трябва да си тежат на мястото, а много скоро да бъдат потвърдени с дела. 


Рак Точно, когато си мислите, че вече нямате допирни точки с лючилия ви човек, ще стане ясно, че сте пропуснали една много важна тема за обсъждане. Очаква ви истински преоткриване. 


Лъв През този ден ще бъдете обхванати от сериозни съмнения относно връзката ви. Не оставяйте въпросите у себе си. Изговорете с партньора ви всичко, което ви притеснява. 


Дева Това е ден за признания и то към вас. Истински щастливци. Но и вие трябва да реагирате така че да не откажете човека от намерението му да бъде искрен с вас. Тези 4 типа мъже не стават за връзка Щастливите връзки се изграждат от стотици малки неща. Едно от тях е верността. 


 Везни През този ден може да ви изненада ревността. Половинката ви отдавна не се е забавлявала с приятели, а това е нещо напълно нормално. Не правете от мухата-слон. 


Скорпион През този ден не се впускайте в излишни обяснения. Това само може да усложни ситуацията, а вие нямате нужда от това. Половинката ви ще ви разбере от половин дума. 


Овен През тази седмица ще преминете на нова вълна. Активността ви и желанието за победа на всяка цена ще останат настрани..


Стрелец През този ден ще трябва да погледнете много трезво на връзката си. Оставете чувствата настрана и се опитайте да видите как стоят нещата реално.


 Козирог Това е ден за подаръци и изненади. Дори най-дребното нещо ще зарадва любимия ви човек и ще внесе много любов и романтика в отношенията ви. 


Коментари