УФК Асти АБ ще играят на два фронта в Зона Пловдив

Спорт

от Веселин Тонев 343 прегледа 0

УФК Асти АБ ще играят на два фронта в Зона Пловдив

ХАСКОВО,Марица

Отборите на УФК Асти АБ ще стартират тази събота в първенствата администрирани от Зоналния съвет на БФС Пловдив. Младшата възраст на Спортното училище, водена от спортните преподаватели Михаил Антонов и Христо Вълчанов ще играе срещу състава на Кричим. Двубоят е насрочен за 11.00 часа в събота на стадион “Младост”. Другата група на деца – център – 2005 ще бъде водена от Антон Богомилов и Драгомир Топалов. Мачовете на децата ще започнат със седмица по-късно. На 16 септември (събота) Асти гостува в Куклен, а на 20 септември (сряда) е първият домакински мач на малките хасковлии срещу Ботев 2 (Пловдив).

В Информационната система на БФС е въведена програмата за есенния полусезон при юношите младша възраст с точните дати и часове за първите 13 кръга.
Къде играят отборите? Марица (Пд) - във Войсил, Брестник-1 и Брестник-2 на игрище “Юрий Гагарин”, Асти АБ – на стадион “Младост” в Хасково, Локомотив (Пд) - на “Лаута”, Евроколеж - в село Оризари, Раковски-2011 - в кв. “Секирово” и Ботев 2 - в кв. “Коматево”./Марица

Коментари