Скорпионите да не спорят с шефа, девите са романтично настроени

Шоу

от Цанка Семерджиева 268 прегледа 0

Скорпионите да не спорят с шефа, девите са романтично настроени

Ето какво ни очаква днес според хороскопа: 

Овен

През втория ден на седмицата съгласувайте ходовете си с колеги, делови партньори и началници, особено ако са свързани по някакъв начин с инвестиране на пари. От значение ще са срещите и контактите ви в личен план, но за някои опасни ще се окажат увлеченията им по особа от противоположния пол, особено ако са трайно обвързани. Важно е да контролирате разходите си и да поддържате баланс в желанието да си доставяте удоволствие с покупки.

Телец

Днес с методичност можете да постигнете доста, но като че ли според звездните тенденции във вашия случай по-скоро желанията ще имат ръководещата функция за успехите и провалите ви. Само не се оправдавайте с липса на шанс. Опитайте се да разрешавате възникнали конфликти в делово отношение, без да прибягвате до крайни мерки. Предпазвайте се от промени, тъй като те ще имат неблагоприятен ефект върху материалната ви устойчивост.

Близнаци

През днешния ден преценявайте много внимателно предстоящите си инициативи в професионалната сфера. Едва ли ще имате кой знае колко свободно време, така че е задължително да намерите правилния баланс между натоварване и почивка. Следете финансовото си състояние и харчовете, които правите, и не забравяйте премахването на възникналите плащания. Стремете се да бъдете обективни, като не желанията, а разумът ви ръководи в анализирането.

Рак

Добре е да направите равносметка на дните до края на седмицата и в случай, че съществува и най-малката вероятност, да изпитате затруднение в материално отношение, не забавяйте взимането на решения или предприемане на действия, които ще ви осигурят стабилност. Залагайте на движението на открито, следването на здравословен стил на живот и на последно, но на най-главно място е да спите достатъчно, за да можете да се намирате в добър тонус.

Лъв

Днес всички от знака трябва да залагат на съобразителността си, за да могат да се възползват от благоприятните ситуации в делови и материален план. Използвайте всеки удобен момент, в който можете да сте близко до успелите, защото чрез тях можете да се научите на много полезни и практични неща. Част от вас ще трябва да се справят с отговорности, касаещи член от семейството. Възможно е други да се отправят на път с цел пълноценен отдих.

Дева

Във вторник мнозина от представителите на знака ще бъдат настроени доста романтично и ще трябва да положат усилия, за да не им проличи. Делови партньор или съдружник най-после ще изпълни поетия към вас ангажимент и това ще донесе добра сума. При обсъждането за какво да се оползотвори, вашият партньор за пореден път ще разкрие колко държи на вас. Делата ви ще тръгнат бързо напред и това ще ви убеди, че сте поели във вярна посока.

Везни

Днес голяма част от вас ще осъществят контакти с влиятелни хора. Това ще им донесе жадувана победа. По пътя може би ще се наложи да потърсите подкрепата на истински приятели сред колегите. В работата ви настъпва лек застой, но бавно ще тръгнете напред. Не бива да се тревожите от липсата на бързо развитие. Това ви дава възможност да преминете безболезнено по пътеките на неизвестността и да се задържите на много добро ниво.

Скорпион

Днес в никакъв случай не оспорвайте вижданията на висшестоящите или на други ваши колеги, защото това ще развали отношенията ви с целия колектив. Не се впускайте в безсмислени спорове. По време на събиране са възможни и спорове с роднините ви, но вие ще бъдете в дъното на всички тези дрязги. Опитайте се да се контролирате. Вашата нервност не е предизвикана от околните хора, а от преумората ви. Не си изкарвайте яда на другите.

Стрелец

Днес по-голямата част от вас ще се радват на много добро настроение, което нищо не е в състояние да помрачи. Ще ви се наложи обаче да доказвате качествата си пред висшестоящите. Само от вас зависи дали ще се справите. Положете усилия, за да се представите на ниво. Премисляйте всяка своя дума и без усилия ще се справите с всички препятствия. Така хоризонтът пред вас ще се разведри и това ще ви даде възможност да работите спокойно.

Козирог

Във втория ден на настоящата седмица преливате от енергия и желание за работа, но внимавайте да не прегорите в стремежа си да блеснете сред другите. Не вземайте прибързани решения. Много добре обмисляйте всяка ваша постъпка, особено на работното място. Небрежността може да предизвика пропуски в деловата сфера, а разсеяността да доведе до спорове с роднините ви у дома. Пред мнозина обаче ще се разкрият нови перспективи.

Водолей

Днес мнозина от вас ще открият истината за хора, които са ви лъгали и са били лицемерни дълго време с вас. С размах ще ликвидирате всичките си проблеми и нещата ще потекат в обичайното си русло. Колкото и да ви е леко всичко, без да усещате, вие ще се подлагате на огромно напрежение. Затова родените в третата десетдневка не бива да се учудват на главоболието, което ще се появява от време на време. То ще е сигнал, че трябва да направите кратък отдих.

Риби

Днес мнозина от вас ще имат възможност да пробият в среди, за които отдавна мечтаят. Текущите задачи ще решавате блестящо и безпроблемно и така ще повдигнете реномето си сред колегите. Много е важно да бъдете дискретни. Дръжте езика си зад зъбите и не разгласявайте това, което сте чули или видели, защото не ви касае лично. Ако се изкушите да споделите с някого, това ще ви въвлече в конфликт, от който ще пострадате само вие и кариерата ви.

Източник: "Сега"

Коментари