Козирози, гответе се за нови емоции, а за рибите седмицата ще е съдбовна

Шоу

от Веселин Тонев 247 прегледа 0

Козирози, гответе се за нови емоции, а за рибите седмицата ще е съдбовна

Седмичен хороскоп за 28 август - 3 септември 2017

Овен

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица мнозина от вас ще отделят средства за покупки свързани с деца. Възможни са важни разходи свързани с образование, обучение, спортни занимания и др. През тази седмица всеки проблем ще има своето естествено разрешение. Не се натоварвайте емоционално или психически. Избягвайте конфликтите и споровете, те ще са само загуба на енергия и време. През тази седмица може да възникне необходимост от пътуване.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица може да вземете решение свързано с напускане на работа, с раздяла или развод. Решението ви няма да е изненадващо, тъй като от известно време вие обмисляте подобна стъпка. Тази седмица ще е интересна за вас поради събития, които ще ви заредят с положителни очаквания и настроения за септември. Самите вие ще обмислите добре своите планове, с които да зарадвате себе си и близките си хора. Предстои ви успех, който ще е благодарение на любовта, която давате и получавате. Възможно е да имате тревоги или притеснения.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица избягвайте неразумни или прибързани покупки и решения. Опитайте се да бъдете реалисти относно нещата, които се случват около вас или към които имате някакви стремежи. Бъдете нащрек с лесно дадени ви обещания или поне не разчитайте основно на тях. През тази седмица особено внимание ще трябва да обърнете на ваши лични отношения, където са възможни недоразумения или неразбирателства. Ще възникнат неочаквани неприятности с човек от кръга ви приятели, които ще ви объркат, изненадат или дори депресират. През седмицата може да имате конфликт.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица някои от по-важните или значими събития ще имат връзка с бебе или дете. Ще имате една благоприятна седмица за ремонти и подобрения в дома, за купуване на нова техника и др. През тази седмица ще имате възможност да реализирате стара своя мечта или желание. Сега обаче приоритетите ви са вече други. Удоволствието, което ще ви се даде няма да е същото, ако това се беше случило преди време. Ще преживеете едно закъсняло щастие или шанс, който вече няма да има същата потребност за вас, както преди. Голяма вероятност е едно такова събитие да има връзка с любовния ви живот. Отношенията в семейството ви през тази седмица.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъва през тази седмица може да преживеете приятни или интересни моменти свързани с романтична връзка. На подобно благоприятно влияние ще се радват и брачни отношения с партньор, който се намира в момента в друго населено място. Седмицата вещае приятни моменти предимно в емоционален план, но разбира се, всичко зависи и от вашите собствени очаквания и изисквания. Като цяло седмицата ще е благоприятна и успешна за вас в много отношения. Някои събития ще са очаквани, други тепърва ще се развиват, но отново в благоприятна за вас посока. Използвайте максимално тази седмица за напредък и реализиране на професионални, бизнес планове и идеи. Ще имате възможности за нови контакти, предложения. Ще получите помощ.


Дева

Ако сте родени под знака на Дева седмицата вещае важно събитие свързано с момиче или жена от кръга ви близки родственици или приятели. Сега мнозина ще имат надежа или определени очаквания свързани с пари или финансови документи. Нещата ще се реализират успешно за вас ако действията ви са легални, позволени от закона. През тази седмица ще сте облагодетелствувани по някакъв начин от действията на мъж. Възможно е да получите помощ, съвет, протекция, предложение и др. Вероятно това ще бъде мъж, когото познавате и на когото можете да разчитате за коректност. Въпреки голямата надежда, която имате относно успеха на свой план или начинание, тази седмица може да сте подвластни на някои песимистични настроения. Може да възникне желание да се откажете от Прочети още ...

Везни

Ако сте родени под знака на Везни като цяло голяма част от събитията през тази седмица ще са непредсказуеми. Всяко едно ще има свое индивидуално развитие, на база събития от предишната седмица. Сега може да получите неочаквана малка сума пари, да намерите пари на улицата, забравен портфейл и др. Предстои ви среща с човек, която ще е важна за вас преди да вземете едно решение за бъдещето си. По-важните събития тази седмица ще са свързани с преживявания на ваш роднина, свързани по някакъв начин с пари. Пред вас е седмица, в която ще може да създадете важни или интересни за вас запознанства с хора от близо и далеч. Сега ви предстоят събития, които ще ви разтоварят.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще имате очаквания за различни събития свързани със семейството или с роднини. Възможно е да планирате или да действате по конкретни задачи свързани с близките ви хора. Възможно е да сте в очакване на решение или конкретно събитие свързано с брачен партньор, родители или с деца. През седмицата ще преживеете едно разочарование свързано с пътуване. Всъщност това събитие ще ви съхрани от една по-сериозна илюзия или някакъв вид измама. Предстоят ви нови възможности, които отново ще имат връзка с пътуване или с хора, които живеят на далеч. Възможен е конфликт с мъж от дома ви: дядо, баща, брат, съпруг, който ще е неприятен поради напомняне за минали ваши грешки и прегрешения. В работата си ще следите развитието.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през седмицата ще получите покана, важно съобщение или предложение от страна на човек, който в момента пътува или живее в друго населено място. Тази седмица ще възникне възможност за възраждане на ваши стари идеи и планове свързани със семейството или бизнеса ви. Вие ще обмисляте и ще разговоряте относно възможността за тяхната реализация. Сега обстоятелствата за техния успех ще изглеждат много по-благоприятни. За мнозина от представителите на знака Стрелец предстои събиране в семейството след период на раздяла или по специален повод. През тази седмица ваши приятели ще ви зарадват с новина, която е свързана с техен неочакван успех, късмет, напредък. Очаквайте през тези седем дни покана за събиране.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ви предстои да научите за събития, които са се случили преди няколко седмици. Въпреки, че вече не са така актуални, те ще са интересни за вас. Възможно е те да са в основата на промени или решения, които ще предприемете през тази седмица. Сега ще имате едно благоприятно време за вземане на решения свързани с кариерата, образованието или бизнес ви. Тази седмица мнозина от вас ще създадат ново приятелство с жена, която ще внесе нови емоции, идеи или познания в живота ви. Разбира се, тази връзка може да е на професионална или приятелска основа. През тази седмица ви предстои една нежелана, досадна.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица на големите надежди и очаквания. За вас предстоят различни събития, но не за всяко едно от тях вие ще бъдете готови. През тази седмица може да възникне напрежение или конфликт с млад човек от кръга ви роднини. Конфликта може да стане много неприятен. Затова ако можете да го избегнете ще е добре, най-вече за вас. През тази седмица ще се опитате да помогнете в труден момент на момиче или жена. Ще получите неприятна новина свързана с мъж. Предстои обаче благоприятно развитие.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби седмицата може да се окаже специална и съдбовна за мнозина от вас. Ще бъдете в очакване на събитие или новина, която да ви зарадва или да определи вашето бъдеще. През тази седмица ще сте фокусирани върху важно събитие в живота на приятели. То в повечето случаи ще има връзка с тяхно бъдещо или вече родено дете. На моменти ще имате трудни отношения с приятели, които са по-млади по възраст от вас. Вероятно тези затруднения ще са поради основни различия и възгледи, които имате за живота. Ще разкриете неочаквано за вас една минала измама..


Коментари