На море в Албания за 300 лева

На път

от Цанка Семерджиева 221 прегледа 0

На море в Албания за 300 лева

Марица

В края на сезона почивката по чуждите курорти ни излиза около 300 лева. Сред най-примамливите оферти в момента е Албания. Времето там става за плаж и през септември. В момента все още има свободни места за датите около двата празника на 6 и 19, пише „Телеграф”.

Ако са ви останали още дни от лятната отпуска, може да се поглезите и с разходка до Сарадна и Ксамил. Цената е 335 лева и включва автобусен транспорт, 5 нощувки със закуски и вечери, пешеходна обиколка на Саранда, целодневна екскурзия за плаж до Ксамил, посещение на Йоанина. Срещу допълнително заплащане може да отскочите и до остров Корфу.

За края на септември пък приятни предложения има и от Черна гора. Цените тръгват от 557 лева и включват 4 нощувки, самолетен билет, летищни такси, трансфер. Кацането е в Дубровник, след което се отправяте към Будванската ривиера. Срещу допълнително заплащане има и екскурзия до Котор. Офертата е за 394 лева, като в сумата влизат автобусен транспорт, 7 нощувки ултра ол инклузив в 5-звезден хотел.

Гърция, разбира се, си остава класиката с най-тънките оферти. През септември цените за Санторини чувствително се свиват и за около 590 лева може да прекарате 5 слънчеви дни на един от най-красивите острови в света. Цената включва самолетен билет, летищни такси, трансфер, 4 нощувки в хотел по избор, на съответната база изхранване. /Марица

Коментари