John Steel правят премиера на ново парче по Z-Rock днес

Хасковската банда с Дъги Уайт забиват последни на тридневния фест за празниците на града

култура

от Цанка Семерджиева 395 прегледа 0

John Steel правят премиера на ново парче по Z-Rock днес


„Хасковска Марица”

Хасковската банда John Steel ще гостува днес след 13 часа в студиото на, за да направи премиера на новата си песен в „Голият обяд” с Елена Розберг по Z-Rock.
В новото парче на John Steel, както и в предстоящия албум на групата, участва и Дъги Уайт, бивш вокалист на Rainbow.
John Steel са последната група, която ще излезе на сцената на 3-дневния рок фест в Хасково, който ще е от 31 август до 2 септември.
Дванадесет рок банди ще участват в музикалното събитие на площадка „Спартак”.
Вход свободен, а стартът и в трите дни е в 18 часа.
Началото на феста ще дадат барабанистите при Младежкия център в Хасково, а веднага след тях на сцената ще се качи Росен Тенев, следван от димитровградската рок група Slim Jim и BGB – английско-хасковската група с басист Лий Фолкнер, който е свирил с Black Sabbath. Хедлайнерът за вечерта е бандата 8m/s.
Вторият ден продължава със същата сила когато на сцената ще се качат Powertrena, Revival и Zoom. Финалът за деня ще поставят рокаджиите от „Обратен ефект”.
Третия ден стартира със софийската банда „Елизиум”, а втори са хасковлиите от Hangar 42. След тях е ред на Different Highway, станали любимци на зрителите на „Голямото рок междучасие”. Последни на сцената на фестивала са момчетата от John Steel. Очакваме да чуем и новите си парчета, записани съвместно с Дъги, които ще станат част от новия им албум.

Коментари