Дани Димова е поредното ново попълнение на БК Хасково 2012

Спорт

от Михаил Михайлов 646 прегледа 0

Дани Димова е поредното ново попълнение на БК Хасково 2012

ХАСКОВО, Михаил МИХАЙЛОВ

Осемнадесет годишната Дани Димова е най-новото попълнение на Баскетболен клуб Хасково 2012. Тя е висока 180 см. и е доста здрава физически.

Преди да премине в състава на Хасково 2012 Димова е играла за пловдивския "Академик". Самата баскетболистка е изразила задоволство от факта, че през новия сезон ще носи екипа на шампиона и носителят на купата на страната.
Тя е млада състезателка с амбици за развитие, каза за нея спортния директор на отбора Станислава Станкова.

Обявените до този момент имена в шампионите на България за 2017 година са: Виолина Кочева, Катерина Рудева, Стефка Николова, Зорница Костова, Вили Крачолова, Мариела Чиликова, Славея Драганова, Милена Томова, Дани Димова.

 
"Виолина Кочева отново ще бъде най-атрактивната баскетболистка в първенстово и ще показва най-силното от себе си. А всички знаят, че Кати Рудева е тайният коз в джоба на Елена Станкова", добави дъщеря и Станислава. Тя добави, че целта пред отбора си остава отново титлата и купата на страната, независимо, че в първенството няма да играят чужденки.

Селекцията в тима на Хасково 2012 е приключила. Но в по-късен етап ще бъдат обявени поне още две нови баскетболистки./Марица

Коментари