Димитровград почна с 18 играчи – 4 идват от АФК Хасково

На “Миньор” чакат завръщането на аматьорския национал Юлий Шекеров и крилото Антон Колев

Спорт

от Михаил Михайлов 1133 прегледа 0

Димитровград почна с 18 играчи – 4 идват от АФК Хасково

ДИМИТРОВГРАД,Марица

С 18 футболисти започна своята предсезонна подготовка състава на Димитровград. Първото занимание мина под ръководството на селекционера Христо Георгиев и играещият помощник треньор Жеко Йорданов. На разположение на двамата специалисти отново са опитните Цветомир Матев, Чавдар Камов, Недялко Хубенов, Георги Делчев, както и братята Васил и Филип Сантови. Очаква се към клуба да се присъединят игралите за отбора преди години, аматьорски национал Юлий Шекеров, който напусна Ураган (Бояджик) и рождата на клуба Антон Колев, които облече екипа на Борислав (Първомай). Четирима млади футболисти идват на проби от АФК Хасково. Това са вратарят Валентин Дойчев, полузащитника Юсеин Сабри и нападателите Джан Орхан и Гено Палазов.

“За първи път с отбора тренират толкова много играчи, което е добар знак за успешен старт на първенството. Ще водим подготовка на наш терен. Ръководството е осигурило всичко необходимо”. Това заяви за “Хасковска Марица”, пом.-треньорът на Димитровград и капитан на отбора Жеко Йорданов.

Димитровград ще играе контроли със Свиленград 1921 на 22 юли, на 29 юли с АФК Хасково и на 5 август на стадион “Дружба” в Кърджали, където звездната селекция на Елин Топузаков в Арда ще представи състава си пред местната публика./Марица

Коментари