Росен Охеда се готви във фитнеса за ново пътешествие до Африка

Шоу

от Михаил Михайлов 649 прегледа 0

Росен Охеда се готви във фитнеса за ново пътешествие до Африка

ХАСКОВО, Михаил МИХАЙЛОВ

Хасковският пътешественик Росен-Андрей Охеда се похвали в социалните мрежи, че се подготвя във фитнеса за новите воаяжи из Африка. Той кара и колело по няколко десетки километра на ден въпреки жегите.

Припомняме, че Охеда е наполовина кубинец, а е и канадски гражданин. Преди години той е бил запален фитнес маниак и е тренирал бойни спортове. Затова и на селфито от известна хасковска фитнес зала се вижда, че е облечен с тениска на която пише Куба.

Пътешественикът вече обиколи над 150 държави от цял свят, но черния континент го привлича с магнетизма си, мащабите си и невероятните хора, които живеят там.

Росен за сега не издава къде и кога ще е следващото му пътешествие, но запознати с нрава му коментират, че той обича да е на топло през студените зимни месеци у нас. Миналата година изкара цялата тежка и снежна зима бродейки из Африка. Тогава пътешествието му започна от остров Мадагаскар и продължи през почти целия континент до бреговетре на Средиземно море в северната част на континента./Марица

Коментари