Дневен хороскоп за 17 май

България

от Веселин Тонев 493 прегледа 0

Дневен хороскоп за  17 май

Овен През този ден ви е позволено да си кажете всичко, което ви е на душата. Ще бъдете толкова положителни и добронамерени, че няма как да нараните когото и да било. Опитайте се да контактувате с колкото се може повече хора. 


Телец Това е ден на излишествата в добрия смисъл на думата. Не пестете комплименти. Насърчавайте хората около вас. С половинката си бъдете искрени и не крийте чувствата си. 

Близнаци През този ден може да ви направят неочакван подарък. Самият жест и човека, от който идва той може да ви обърка приятно. Спрете се, за да си спомните как са протекли отношенията ви и ще разберете колко много неща сте пропуснали. 

Рак Това е ден за прошка. Първо простете на себе си, после на всички, които обичате и мислите, че не отговарят на чувствата ви, така както бихте искали. Дава ви се много повече, просто трябва да погледнете от друг ъгъл. 

Лъв Този ден може да бъде леко взривоопасен, но степента на напрежение ще бъде изцяло контролирана от вас. Може да потушите огъня с едно движение и колкото по-рано го направите - толкова по-добре.

 Дева Денят предполага загадки, които вие сами трябва да разрешите. Може да се наложи да разкриете информация за себе си. Не се колебайте да бъдете честни и открити с партньора ви. 

Везни Имате съмнения по даден въпрос, а интуицията ви рядко ви лъже. За да сте сигурни в решението си не пестете време в намирането на информация. Изчетете я внимателно и претеглете всички плюсове и минуси. 

Скорпион Това не е ден за изясняване на отношения, особено ако темата е останала назад в миналото. Не ровете в „заспали“ събития, така само може да пробудите някой демон, с който ще ви е много трудно да се преборите. 

Стрелец През този ден може да получите интересно предложение за пътуване. Дали ще тръгнете или не не е въпросът, а кого ще вземете със себе си и дали. Тук помислете внимателно и се опитайте да предвидите събитията във всичките възможни варианти. 

Козирог Колкото и да не ви се иска другите имат своето различно мнение. Всъщност това е много полезно, защото по този начин добрите идеи стават повече. При повече гъвкавост те дори може да ви бъдат от полза. 

Водолей Системата ви днес трябва да бъде безупречна. Разграничете желаното от възможното и не се разсейвайте с мечти. И за тях ще дойде време, но това няма да е днешния ден, в него обаче ще заложите една добра основа за бъдещите ви желания. 

Риби Там накъдето сте се запътили е много, много правилната посока. Никакво обръщане назад и поддържане на постоянна умерено висока скорост бързо ще ви придвижат много по-напред, отколкото сте си представяли. Actualno.com

Коментари