"Виолена" с 10 медала от национален турнир в Боровец

Спорт

от Цанка Семерджиева 558 прегледа 0

"Хасковска Марица" 

С 10 медала се завърнаха от Боровец състезателите на КА“Виолена“.Това е второто състезание от ВСК след Националния турнир по спортна аеробика в Хасково.
Във възрастова група 7-8 г. в индивидуалната надпревара Михаела Василева спечели сребърен медал Тройката с  Христина Везева и Божидара Делчева взе бронзов медал, а с Габриела Стефанова и Габриела Тодорова спечелиха златен медал в категория „групи“. Дебютантите Калин Минчев и Тиана Делчева в категория „смесени двойки“се класираха 3-ти с бронзов медал,а групата им заедно с Весела Ванчева, Виктория Бакърджиева и Гергана Георгиева се класираха 4-ти.
Във възрастова група 9-11г. спечелиха сребърен медал Рая Русева,Мерве Руфат,Тиана Заркова,Селин Шефкет и Дара Стефанова/ и сребърен и бронзов медал Русева,Мерве Руфат,Тиана Заркова и Селин Шефкет ,Дара Стефанова Мария Арсова / дебютант в А група състезатели/.
При 15-17 г Нели Ташева и Яна Колева заедно с Весела Вукова от СК“Самоков“се окичиха с бронз.
Нарицателното име в спортната аеробика и голям талант Т.Баротев, който преди две седмици се завърна от Световна Купа Сузуки с бронзов медал при групите,тук в индивидуалната надпревара с минимална грешка се класира втори и спечели златен медал с групата заедно с 4-ри състезатели от АМД-Пловив.
Само след 10 дена Т.Баротев заминава за Световна купа Кантахеде Португалия.Коментари