Люти чушки и яйца свалят кръвната захар

здраве

от Милена Лавчева 531 прегледа 0

Люти чушки и яйца свалят кръвната захар

Марица

Една от причините са диабета е липсата на 6 минерала, необходими за човешкия организъм, твърди филипинският лекар Хайме Ди-Лиако.

Заболяване е огромен проблем в наши дни, като поразява хора от възраст, пол или социален статус. Освен това води до многобройни усложнения и вторични заболявания. Оказва се, че една от страните с най-висок показател на заболеваемост от диабет е именно Филипините. Дълги години д-р Ди-Лиако обследва пациенти в различна фаза на заболяването и опитва да им помага със средства от природата.

Твърди, че е открил натурално средство против диабет и че то наистина помага за контрол нивото на захарта в кръвта. Д-р Хайме Ди-Лиако е специалист по метаболитна медицина. Казва, че са нужни само няколко съставки, които много хора имат у дома си, за да приготвят това лекарство. Самият той е на 90 години.

Според него захарта не е основният проблем на диабета, както всички смятаме, а липсата на въпросните шест минерала. Медикът провел различни изследвания и уверява, че ако започнете да употребявате тези минерали така, както е нужно, няма да имате никакви проблеми с нивото на захар в кръвта.

Ето и рецептата:

- една малка чушка от лют пипер-чили;
- две яйца;
- четвърт чаена лъжичка морска сол.

Начин на приготвяне: Смелете лютивата чушка, като я размачкате много добре. Разбийте яйцата и ги смесете със смления пипер чили. Накрая добавете морската сол и бъркайте дотогава, докато се получи еднородна смес. Употребявайте това чудесно домашно средство няколко дни и скоро ще забележите, че нивото на захар в кръвта се нормализира. Повярвайте, накрая ще се избавите от досадния диабет и отново ще бъдете здрави!

Заб.: Тази статия е изключително с информационна цел. Преди да използвате каквито и да са средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Коментари