330 души получават хранителни пакети от Клуба на инвалидите

Хасково

от Михаил Михайлов 150 прегледа 0

330 пакета с хранителни продукти се раздават на хора с увреждания в Хасково, съобщи председателят на общинската организация и клуба на инвалидите в областния град Милка Костова. Пакетитеще се раздават в клуба намиращ се на бул. "България" 164 от днес до 18 декември. Благодарни сме на спонсорите ни, които помогнаха с пари и продукти.

43 от пакетите вече са изпратени в село Стамболийски, което е съставно дружество към Хасково. Пакетите с хранителни продукти са за членове на общинската организация и клуба. Раздаването им е във връзка с Международния ден на хората с увреждания и предстоящите Рождество Христово и Нова година.

Всеки пакет съдържа 2 бурканчета лютеница, бутилка олио, брашно, макарони, домашна юфка, 10 кебапчета. Сред първите, които си получиха помощите беше Тодор Атанасов, който има синя членска книжка в организацията, той взе и пакета на сина си Красимир. Веднага след него на опашката се нареди Петя Колева, която каза, че е много благодарна на клуба, за предоставената помощ за празниците.

Коментари