Финал на Евровизия - как, кога и за кого можем да гласуваме

14-05-2017 23:04 355 0Финалът на конкурса "Евровизия" е тази вечер. Ще можем да го гледаме на живо по БНТ, БНТ HD и и в YouTube от 22:00 часа българско време.

17-годишният Кристиан Костов е нашето участие в песенния конкурс, който ни дава поводи за гордост и подклажда очакванията за пълен успех тази вечер.

Песента Beautiful Mess излиза срещу изпъленията на още 25 участници от различни страни - Украйна, Франция, Германия, Италия, Испания, Великобритания, Молдова, Азербейджан, Гърция, Швеция, Португалия, Армения, Австралия, Полша, Кипър, Белгия, Беларус, Хърватия, Унгария, Дания, Израел, Румъния, Норвегия, Холандия и Австрия.

От територията на нашата страна можем да гласуваме за всеки, който желаем, без нашия участник. Гласуването става чрез есемес, телефон или официалното мобилно приложение на "Евровизия", по време на живото предаване, но след края на всички изпълнения.По време на излъчването ще бъдат изписвани номерата на телевизионния екран. Официалният сайт на Евровизия дава още подробности за гласуването,

В България има ограничение до 20 есемеса, изпратени от един номер, но в други страни може и да е по-рестриктивно, предупреждават от БНТ.


Седмични издания

С какво ще се отоплявате тази зима?

С елекричество, нямам възможност за друго
С твърдо гориво както всяка зима
С газ
С климатик, санираха ми жилището