Френска оферта: Къмпинг за шведски тройки

13-05-2017 09:33 1411 0

"Хасковска Марица" 

Къмпинг за шведски тройки предлага услугите си за туристи, фенове на свободната любов. Той е разположен във френската област Дордон, пише "Дейли мейл".

Според собственика на комплекса Брюно Мазаферо, в него са обособени специални "пространства за гушкане" и партита-оргии, вдъхновени от филма "Широко затворени очи".

Името на къмпинга е "Черният диамант" и нощувките в него започват от скромните 25 евро.

В къмпинга обаче има и специални условия. Така например всички ползващи обекта са задължени да носят специални цветни гривнички, които ги идентифицират като свободни или че са част от двойка или тройка.

Любопитно е, че цените изобщо не са еднакви за двата пола. Така например за влизане в комплекса, без нощувка, за самотни дами таксата е само 12 евро, а за мачовците - 45 евро.

По Великденските празници къмпингът "Черният диамант" не е разполагал с нито едно свободно място, нещо което кара Мазаферо да се чувства оптимист за бизнеса си.

В къмпинга търсещите свободна любов пристигат със свои палатки, но могат да си наемат и каравана. Има обаче и възрастово ограничение - приемат се само посетители, които са навършили 21 години./Марица 

Източник: dnes.bg


Седмични издания

С какво ще се отоплявате тази зима?

С елекричество, нямам възможност за друго
С твърдо гориво както всяка зима
С газ
С климатик, санираха ми жилището